Inspiration; Top 3 internationella bloggar om kändisars extravaganta förlovningsringar!

Här har jag samlat tre bra tips för dig som söker inspiration för vigsel- och förlovningsringar. Kändisars förlovningsringar är ofta orginella och budgetarna brukar inte sätta några begränsningar. Speciellt i USA så är förlovningsringar big business!

1. Ringspotters - Bloggen drivs av två systrar i USA och startades som ett hobbyprojekt 2010. Båda systrarna har en passion för förlovningsringar och när en utav systrarna var föräldraledig så började hon blogga. Bloggen har sedan dess vuxit sig stor och nu finns mängder av inlägg om superkändisarnas extravaganta förlovningsringar.

Bloggen är överskådlig och det är lätt att hitta inspiration för olika kategorier och diamantslipningar till exempel; briljant cut, asscher cut, princess cut etc.

2. Gem gossip - Bloggen drivs av en smyckestokig amerikansk tjej med extra passion för antika smycken och vintage smycken. Vilket gör att bloggen ger speciellt bra inspiration och information för den som letar efter antika ringar eller vill ha en ny ring med en antik look. Bloggen handlar inte bara om förlovnings och vigselringar utan hon skriver om alla typer av smycken. Missa inte sidan som heter "Jewelry history" där hon går igenom smycken från olika tidsepoker t.ex. viktorianska smycken, art nouveau, art deco och retro.

Även här finns såklart gott om bilder och beskrivningar av Hollywoodkändisarnas förlovningsringar.

3. Buy me a rock - Här finns massor av bilder på kändisars förlovningsringar och de har fyra sidor med olika diamantslipningar som teman. Det är; round briljant cut, asscher cut, emerald cut och cushion cut. Vill du skicka en en bild eller ett tips så går det bra att maila utgivaren!

Läs mer om kungliga förlovningsringar här; Kronprinsessan Viktoria, Kate Middleton, Grace Kelly och Kronprinsessan Mary.

 

Kommentarer

Populära inlägg